Over ons
Wat doet arbeidsmarktkansen.nl

Inzicht in Arbeidsmarktkansen geeft richting en perspectief

We maken onze arbeidsmarktdata op eenvoudige en praktische wijze beschikbaar voor iedere organisatie en individu via rapportages en online tools met als doel de arbeidsmarkt transparanter te maken. Onze  algoritmen en tools zijn tussen 2014 en 2016 ontwikkeld en worden inmiddels breed ingezet binnen de financiële dienstverlening en door HR-professionals van corporates en overheidsinstellingen. 

 

Grip op (veranderende) arbeidsmarktkansen

De arbeidsmarkt is continu in beweging: er bestaan schaarse en overschot beroepen, banen verdwijnen en functies veranderen. En dat heeft sterke invloed op de inzetbaarheid van medewerkers en werkzoekenden. Het wordt steeds belangrijker om continu grip te houden op de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Welke functies zijn kansrijk? Welke functies zijn kwetsbaar? Waar liggen kansen of ontstaan knelpunten? 

Daarom hebben Arbeidsmarktkansen.nl en Intelligence Group een algoritme ontwikkeld om objectieve kansen van individuen op de arbeidsmarkt te berekenen. Hiermee bieden we perspectief aan medewerkers, werkzoekenden en studenten en kunnen flexwerkers dankzij onze scores in aanmerking komen voor een hypotheek. 

Arbeidsmarktkansen.nl is een zusteronderneming van arbeidsmarktdatabureau Intelligence Group en volledig gespecialiseerd in het verzamelen, verwerken en verrijken van arbeidsmarktdata. Gericht op het vergroten van employability en inzetbaarheid. 

Download onze brochure

Onafhankelijk inzicht in arbeidsmarktontwikkelingen

We zijn een onafhankelijk onderzoeksbedrijf dat met haar arbeidsmarktscores en informatie werkgevers, loopbaancoaches, outplacement- en reïntegratiebureaus, onderwijsinstellingen en financiële instellingen al enkele jaren voorziet van objectieve en betrouwbare informatie over de huidige en toekomstige arbeidsmarkt. Daarmee kwantificeren we onderbuikgevoel en kunnen onderbouwde uitspraken gedaan worden over individuele kansen en perspectieven. 

Onze data stellen we beschikbaar via analyses, standaardrapportages en API. Wilt u een keer doorpraten over wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! 

Telefoon: 088 730 28 28

Mail: [email protected] 

ISO & AVG 
Een deel van onze activiteiten bestaat uit het verwerken van persoonsgegevens. We hebben in 2016 en 2017 onze werkzaamheden in lijn gebracht met de vereisten voor een ISO 27.001-certificering. Het ISO 27.001 certificaat is in juni 2017 verleend aan Intelligence Group, en later ook van toepassing verklaard op Arbeidsmarktkansen.nl.

Inmiddels zijn beide organisaties ook AVG-proof.

Het is ons beleid om alleen persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin dat absoluut noodzakelijk is. Deze gegevens worden verwerkt in een extra beveiligde omgeving en nooit voor een ander doel gebruikt dan voor het maken van een Arbeidsmarktscan. De Arbeidsmarktscan is zes maanden geldig, en dat is de periode dat we de data opslaan. Daarna worden ze automatisch vernietigd.

 

 

  Onze klanten & partners  

Meer weten?

Meer weten?

Dit veld is verpicht
Dit veld is verpicht
U dient een geldig e-mailadres in te vullen
Dit veld is verpicht
Dit veld is verpicht
Dit veld is verpicht
Dit veld is verpicht