Nieuws
Event: Loopbaan APK’s gekeurd. Aan de slag ermee!

Event: Loopbaan APK’s gekeurd. Aan de slag ermee!

16-04-2019

Op 14 mei aanstaande vindt het evenement ‘Loopbaan APK’s gekeurd. Aan de slag ermee’ plaats. Tijdens dit evenement presenteren de Praktijkgerichte onderzoekers van de HAN en Saxion i.s.m. SER, Ministerie van Sociale zaken en stAR de bevindingen en aanbevelingen van het project. Er zijn vele loopbaan-APK's in gebruik. Maar welke? Wat doen ze? Hoe werken ze? En hebben mensen er ook echt wat aan?  

Ook de LoopbaanAPK en arbeidsmarktdata van Arbeidsmarktkansen.nl en Intelligence Group is meegenomen in deze analyses. Daarnaast zal vanuit Arbeidsmarktkansen.nl/Intelligence Group Geert-Jan Waasdorp deelnemen aan de paneldiscussie “Aan de slag met Loopbaan APK’s. Maar hoe?”

Voor wie?

Dit event is gericht op onderzoekers, beleidsmakers en -medewerkers, loopbaanadviseurs, vakbonden en werkgevers, HR-medewerkers, O&O fondsen en inkopers van APK instrumentarium. Deelname is gratis.

Waar en wanneer?

U bent op 14 mei van harte welkom in hotel Van der Valk Nijmegen-Lent opent in een nieuw venster van 12:00 tot 16:00 uur. Het hotel ligt naast station Lent-Nijmegen en via de A15 bent u er zo.

Meld u hier aan.

 Meer informatie over onze loopbaanAPK?

Intelligence Group en Arbeidsmarktkansen.nl hebben samen de Arbeidsmarktscan ontwikkeld. Met onze Arbeidsmarktscan weet iedere medewerker en werkzoekende wat zijn of haar huidige en toekomstige kansen op de arbeidsmarkt zijn. Een helder en persoonlijk rapport voor preventieve mobiliteit en het vergroten van duurzame inzetbaarheid. Daarnaast leveren we onze arbeidsmarktdata aan andere leveranciers van loopbaanportals, testen en systemen. Kijk op https://www.arbeidsmarktkansen.nl/nl/product-detail-arbeidsmarktscan/ of neem direct contact op via [email protected]

Arbeidsmarktkansen.nl is een zusterbedrijf van Intelligence Group.

 

  Onze klanten & partners  

Meer weten?

Meer weten?

Dit veld is verpicht
Dit veld is verpicht
U dient een geldig e-mailadres in te vullen
Dit veld is verpicht
Dit veld is verpicht
Dit veld is verpicht
Dit veld is verpicht