Nieuws
Arbeidsmarktkansen in basislicentie #tiptrack

Arbeidsmarktkansen in basislicentie #tiptrack

10-01-2018

De arbeidsmarktscan van arbeidsmarktkansen.nl maakt vanaf 1 januari 2018 deel uit van de basislicentie van gebruikers van #tiptrack. Deelnemers aan dat platform kunnen daarmee zonder beperking of extra kosten de arbeidsmarktscan gebruiken. Ze krijgen dan informatie over hun huidige en toekomstige kansen op de arbeidsmarkt. De arbeidsmarktscan geeft de volgende data:

o          Huidige score

o          Verwachte zoekduur

o          Perspectief

o          Kans op langdurige werkloosheid

o          De kans op robotisering/automatisering

o          Beroepen in jouw vakgebied met de beste arbeidsmarktkansen

o          De beste branches, met de meeste vacatures

 

Het platform #tiptrack is een initiatief van de AWVN, de werkgeversvereniging die nauw verbonden is met VNO-NCW en MKB-Nederland. Op #tiptrack krijgen deelnemers advies op maat over hun arbeidsmarktpositie, gezondheid en financiële situatie. Er zijn momenteel bijna tienduizend werknemers aangesloten, en verwacht wordt dat dat aantal in 2018 snel zal groeien.

 

Arbeidsmarktkansen.nl is volledig gericht op het verzamelen en bewerken van data waarmee individuen inzicht kunnen krijgen in hun positie op de arbeidsmarkt, de kans op werkloosheid, kansrijke alternatieve beroepen, de meest kansrijke regio’s, werkgevers en branches etc. Naast de arbeidsmarktscan die voor alle #tiptrack-gebruikers toegankelijk is, kunnen die in de webshop van #tiptrack een uitvoerige arbeidsmarktscan bestellen.

  Onze klanten & partners  

Meer weten?

Meer weten?

Dit veld is verpicht
Dit veld is verpicht
U dient een geldig e-mailadres in te vullen
Dit veld is verpicht
Dit veld is verpicht
Dit veld is verpicht
Dit veld is verpicht