Lezingen

Boek een lezing of workshop

Ben Rogmans geeft lezingen over de toekomst van de economie en de arbeidsmarkt. Waar mogelijk specifiek over uw sector. Voor serviceclubs die met een lezing geld willen ophalen voor een goed doel is er een speciale aanbieding.

 

Boek een lezing of workshop voor uw medewerkers of uw MT

Vanuit Arbeidsmarktkansen.nl worden lezingen, workshops en presentaties georganiseerd voor werknemers en managers die nadenken over de thema’s duurzame inzetbaarheid en strategische personeelsplanning. Eerdere opdrachtgevers zijn onder meer: ABNAmro, Rabobank, Achmea, Ministerie van Financiën, Ministerie van Economische Zaken, Facta non Verba, de Woonmensen, Woonstad, Woonforte, Driessen HRM, Werkis, Hogeschool InHolland, de Reclassering, Dienst Justitiële Inrichtingen, de ABU, VNO-NCW, Schipholgroep, DUWO, Universiteit van Amsterdam, Consolid, Gemeente Den Haag, Ministerie van Binnenlandse Zaken, ICTU, FLOW, Leeuwendaal, ProRail, Zestor, Alex van Groningen, Gemeente Apeldoorn, Kamer van Koophandel, Woningbouwcorporatie Salland, Gooisch HR-event, Wonen Zuid. 

Een lezing of presentatie duurt ca. een uur en kan worden toegespitst op de actuele ontwikkelingen in uw sector of branche. 

Een interactieve workshop duurt ca. drie uur en is bijvoorbeeld gericht op het stimuleren van mobiliteit en flexibiliteit, of op het opzetten van beleid voor strategische personeelsplanning. 

Neem voor meer informatie contact op via [email protected] of bel met Ben Rogmans op 088 730 28 28