Grip op ontwikkelingen op de arbeidsmarkt

Met onze arbeidsmarktdata en tools weet iedere organisatie en individu wat zijn of haar arbeidsmarktwaarde is. 

  Onze klanten & partners  

  Arbeidsmarktkansen.nl staat voor:   

Realistisch
De inzichten die we met onze arbeidsmarktdata geven zijn gebaseerd op realistische kansen van individuen op de arbeidsmarkt. Wij kijken hierbij naar de werkelijke actuele vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Hiermee geven we inzicht in de huidige objectieve kans op werk en geven inzicht in kansrijke alternatieve functies op basis van wensen en voorkeuren. 

Gevalideerd
De algoritmes van Arbeidsmarktkansen.nl zijn door het onafhankelijke externe bureau Probability gevalideerd. Dat betekent dat de manier waarop wij de data koppelen, gebruiken en verwerken betrouwbaar is en we solide uitspraken kunnen doen over individuele arbeidsmarktkansen. Onze scores worden tevens gebruikt door banken voor de hypotheekaanvraag van flexkrachten.

API
Onze Arbeidsmarktscan is standaard verkrijgbaar als rapportage via onze website. Onze arbeidsmarktdata is aan andere systemen te koppelen via API die in PDF in een dashboard of als plug-in op uw website kunnen worden getoond. Hij maakt zo bijvoorbeeld deel uit van uitgebreidere loopbaaninstrumenten van o.a. Eelloo, Tiptrack, LDC, Focus, IXLY, USG en anderen. 

Onze arbeidsmarktdata is onderdeel van:

 Persoonlijke Arbeidsmarktscan 

 Persoonlijke Arbeidsmarktscan 

Met onze Arbeidsmarktscan weet ieder individu wat zijn of haar huidige en toekomstige kansen op de arbeidsmarkt zijn. Met een helder en persoonlijk rapport voor preventieve mobiliteit en het vergroten van duurzame inzetbaarheid.

 Studie- en beroepskeuze 

 Studie- en beroepskeuze 

Met de onze arbeidsmarktdata kan de aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt aanzienlijk worden verbeterd. We koppelen onze arbeidsmarktdata aan opleidingen voor kansrijk studieadvies en zicht op werk na afstuderen. 

 Strategische personeelsplanning 

 Strategische personeelsplanning 

Benchmark uw SPP met de externe arbeidsmarkt. Breng de arbeidsmarkt positie van uw hele personeelsbestand in kaart en zie in één oogopslag waar knelpunten voor recruitment en duurzame inzetbaarheid zitten.                                                                                 

 Hypotheken en leningen 

 Hypotheken en leningen 

Al enkele jaren wordt de Arbeidsmarktscan ook gebruikt door banken en hypotheekverstrekkers om flexwerkers en uitzendkrachten met goede kansen op de arbeidsmarkt een hypotheek te kunnen verstrekken.                                                                              

Het laatste nieuws

Meer weten?

Meer weten?

Dit veld is verpicht
Dit veld is verpicht
U dient een geldig e-mailadres in te vullen
Dit veld is verpicht
Dit veld is verpicht
Dit veld is verpicht
Dit veld is verpicht